Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Lizzy are you on your period??????
Είναι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και συ ετοιμάζεσαι να δώσεις το τελευταίο μάθημα της γαμημένης εξεταστικής! Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις κάτι ενοχλητικό να κόβει βόλτες στην κοιλιά σου! Όοοοοχι δεν είναι εξωγήινοι αλλά είναι οι πόνοι περιόδου που σε καλημερίζουν!!! Φρικάρεις!!! Πετάγεσαι πάνω για τα απαραίτητα και στην συνέχεια κατεβάζεις 2-3 παυσίπονα για να έρθεις στα ίσια σου! Ότι και να γίνει, έστω και μπουσουλώντας θα καταφέρεις να πας στο πανεπιστήμιο. 

Βέβαια τίποτα δεν έρχεται ακάλεστο! Σε είχε προειδοποιήσει. Εμ, ναι… λίγο το βυζί που είχε γίνει σαν της Πάμελα, λίγο ότι τάραξες 5 κουτιά σοκολάτες σε ένα απόγευμα (!!!!), κάτι αδικαιολόγητα νευράκια και ξεσπάσματα και voila περίοδος!!!! Από την άλλη όμως παρατηρείς ότι τα ίδια συμπτώματα παρουσιάζει και ο έρωτας σου ο αγιάτρευτος!! Μωρέ λες? Μετά από τόσο καιρό να καταφέρατε να συγχρονιστείτε; 

 Αφού τελειώνεις με τις πανεπιστημιακές υποχρεώσεις παίρνεις ένα τηλέφωνο το αμόρε για να κανονίσετε το υπόλοιπο της μέρας. Γενικά την ακούς κάπως ψυχρή και οι απαντήσεις τις είναι μονολεκτικές. Δε δίνεις σημασία, πρωί λες είναι δεν έχει πιει καφέ. Με την κουβέντα αποφασίζει να κατέβει να σε βρει και να πάτε για καφέ. Τότε κάνει την μαγική ερώτηση «τι καιρό έχει;», «ψιλοβρέχει» απαντάς. «Βρέχει???? Σα δε ντρέπεσαι να μου το κάνεις αυτό, τίποτα δε σκέφτεσαι» και το τηλέφωνο κλείνει! Τι την έπιασε? Λες και έχεις πιάσει ένα λάστιχο και βρέχεις εσύ το κέντρο της πόλης. (!!!!!)

Ο καφές ακυρώνεται και πηγαίνεις στο σπίτι να μαγειρέψεις και να χαλαρώσεις λίγο. Έχει περάσει μία ώρα από το υπέροχο εκείνο τηλεφώνημα και ξαφνικά βρίσκεται έξω από την πόρτα σου! «Αγάπη μου χίλια συγνώμη, έχω περίοδο και τα νεύρα μου είναι χάλια». Θέλεις να της πεις ότι αυτό φαινόταν εδώ και μέρες αλλά δε θες να δεις την συλλογή με τα CD να πετάνε γύρω γύρω από το δωμάτιο σαν ιπτάμενοι δίσκοι! Οπότε απλά την παίρνεις μια αγκαλιά! 

Το φαΐ είναι αρκετό και φτάνει και για τις δυο σας! Αποφασίζετε να δείτε ταινία παρέα και να λιώσετε στον καναπέ… Τα εφόδια υπάρχουν (σερβιέτες, ταμπόν κτλ..) και δη μοιρασμένα (κρίση κρίση!!!).  Κάτι τέτοιες φορές σκέφτεσαι τι τυχερή είσαι που είσαι λεσβία και πόσο εύκολα μπορεί να σε καταλάβει η άλλη αυτές τις μέρες!!! Το πρωί όμως σκεφτόσουνα πόσα κιλά τρέλας κουβαλάει μέσα της μια φορά το μήνα και αν αυτά είναι περισσότερα ή λιγότερα από τα δικά σου! Αλλάζεις το αρχικό συμπέρασμα και απλά νιώθεις οίκτο για τους άντρες!!! Εμ μπλέκουν με γυναίκες που έχουν περίοδο εμ δεν έχουν ιδέα πως είναι.!!!

Μετά το πρώτο μισάωρο ταινίας έχει ηρεμήσει και κοιμάται στην αγκαλιά σου! Ένα πράγμα πλέον αναβοσβήνει στο μυαλό σου. Καλύτερα μια βδομάδα έτσι παρά 15 μέρες αποχή!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου